Power Polder Dance

Hou je net als ik niet echt van hardlopen of kun je dat niet meer doen en gaat wandelen je te langzaam. Kun je in de tijd van Corona niet meer binnen je dansles doen en ben je daarnaast ook te weinig buiten, kom dan eens mee de polder in. Polder dance is niet alleen goed voor je lijf maar ook voor je brains. Je hoeft geen pasjes te onthouden maar we gaan wel lekker uit ons dak. Voor vertrek nemen we even de aandachtspunten door en kun je deelnemen op eigen niveau. Danservaring is handig maar zeker niet vereist. Klinkt vreemd maar wel lekker toch ?

Stap 1 – Stuur een WhatsApp naar 0651932489  o.v.v power Polder Dance en je naam. Dan krijg je alle info, de plek, de dagen en tijden, de muziek afspeellijst  (je hebt wel een betaald Spotify abonnement of Apple Music nodig om de muziek te downloaden) en een berichtje iedere keer als Polder Dance weer plaatsvindt. Er kunnen max 10  deelnemers mee. Je moet je per keer wel aanmelden. Heb je digitaal hulp nodig dan is die ook voorhanden door jeroen v.d digitale brandweer. (mijn echtgenoot)

stap 2 – Zet de muziek op je telefoon of muziekspeler. Het werkt als silent disco. Maar dan via je eigen telefoon/muziekspeler/smartwatch en met je eigen oortjes/koptelefoon. 

stap 3 -Je krijgt een tikkie om te betalen – Deelname €7,50

Stap 4- Trek je sportschoenen en makkelijke kleding aan.

Stap 5-  wat nog meer……..ten tijden van Corona 1)hou extra afstand .2) Luister altijd naar je eigen lichaam, meet je niet aan anderen. 3) Kom niet als je …….die ken je wel, de richtlijnen RIVM. 4) Zorg voor eigen hygiëne. 5) Deelnemen is op eigen risico het is geen les. 6) Zorg zelf dat je verzekerend bent. 4) Drink genoeg vooraf zeker bij warm weer. 5) het belangrijkste GENIET. 

Vertrek adres Warmoesland. In de wijk Heerlijk Recht te Leiderdorp en van daaruit vertrekken we naar de Ruigekade. Zorg dat je op tijd bent. Er zijn geen vaste dagen en/of tijden. Dus hou je telefoon in de gaten. In de tijd dat ik geen danslessen binnen kan geven volgens de richtlijnen van het RIVM zal ik vaker gaan polder dansen zodat meer mensen de kans hebben aan te sluiten.

We dansen ook in de regen (niet met onweer) heerlijk……

Bekijk hier de trailer ?