Power Polder Dance

Hou je net als ik niet echt van hardlopen of kun je dat niet meer doen en gaat wandelen je te langzaam? kom dan eens mee de polder in. Power Polder dance is niet alleen goed voor je lijf maar ook voor je brein. Je hoeft geen pasjes te onthouden maar we gaan wel lekker uit ons dak. Voor vertrek nemen we even de aandachtspunten door en kun je deelnemen op eigen niveau. Danservaring is handig maar zeker niet vereist. Silent disco in de polder. Als meer dan 3 jaar gaan wij dansend in weer en wind door de Leiderdorpse polders.

Stap 1 – Stuur een WhatsApp naar 0651932489  o.v.v power Polder Dance en je naam. Dan krijg je alle info, de plek, de dagen en tijden, de muziek afspeellijst  (je hebt wel een betaald Spotify abonnement of Apple Music nodig om de muziek te downloaden) en een berichtje iedere keer als Polder Dance weer plaatsvindt. Er kunnen max 12 deelnemers mee. Je moet je per keer wel aanmelden. Heb je digitaal hulp no-dig dan is die ook voorhanden door jeroen v.d digitale brandweer. (mijn echtgenoot)

stap 2 – download de muziek op je telefoon of smartwatch. Het werkt als silent disco. Maar dan via je eigen telefoon/muziekspeler/smartwatch en met je eigen oortjes/koptelefoon. 

stap 3 -Je krijgt een tikkie om te betalen – Deelname €8,50

Stap 4- Trek je sportschoenen en makkelijke kleding aan.

Stap 5-  wat nog meer……..*ten tijden van Covid hou extra afstand – *Luister altijd naar je eigen lichaam, meet je niet aan anderen. *Deelnemen is op eigen risico het is geen les, zorg zelf dat je verzekerend bent. *Drink genoeg vooraf zeker bij warm weer. * GENIET. 

Vertrek adres Warmoesland. In de wijk Heerlijk Recht te Leiderdorp en van daaruit vertrekken we naar de Ruigekade. Zorg dat je op tijd bent. Er zijn geen vaste dagen en/of tijden. Dus hou je telefoon in de gaten. .

Bekijk hier de trailer ?