Polder dance

Hou je net als ik niet echt van hardlopen of kun je dat niet meer doen en gaat wandelen je te langzaam. Ben je daarnaast ook te weinig buiten en gek op muziek kom dan eens mee de polder in. Polder dance is niet alleen goed voor je lijf maar ook voor je brains. Je hoeft geen pasjes te onthouden maar we gaan wel lekker uit ons dak. Voor vertrek nemen we even de aandachtspunten door en kun je deelnemen op eigen niveau. Danservaring is handig maar zeker niet vereist. Klinkt vreemd maar wel lekker toch 😉

Stap 1 – Stuur een WhatsApp naar 0651932489  o.v.v aanmelden Polder Dance en je naam. Dan krijg je vanuit mijn verzendlijst alle info, de plek, de muziek en een berichtje iedere keer als Polder Dance weer plaatsvindt. Er kunnen max 12 deelnemers mee. Je moet je dus wel even aanmelden.  Als het vol is krijgt je een extra berichtje. 

stap 2 – Zet de muziek op je telefoon of muziekspeler. Het werkt als silent disco. Maar dan via je eigen telefoon/muziekspeler/smartwatch en met je eigen oortjes/koptelefoon. Je hebt wel Spotify of Apple Music nodig om mijn lijst met je te delen. Uiteraard kunnen we je daarbij ook helpen. Ik heb altijd een reserve set om te lenen. Zeker als het het gewoon eens wil proberen.

stap 3 -Je krijgt een tikkie om te betalen – Deelname €7,50 

Stap 4- Trek je sportschoenen en makkelijke kleding aan.

Verzamelen bij Warmoesland. In de wijk Heerlijk Recht te Leiderdorp daar staat een speelfort en van daaruit vertrekken we naar de Ruigekade. Zorg dat je op tijd bent. 

We dansen ook in de regen (niet met onweer) heerlijk……

Bekijk hier de trailer 🔝