Als dansen een passie is

Dan doe je na 40 jaar meer met dans dan danstechniek alleen. Dan doe je net als dans zelf, je wordt gedragen door muziek, je bent flexibel en creëert steeds nieuwe vormen. Ik doe dat om mensen het geluk van dans te laten ervaren. Mijn naam is Giselle Joosten. Deze mooie ballet naam heb ik gekregen van mijn ouders. Mijn moeder een klassieke ballerina vol passie voor ballet en dus als klein meisje met ballet opgegroeid. Na mijn ballet opleiding deel ik al 40 jaar mijn professionele expertise in ballet en dans binnen Balletstudio Giselle en is het nu tijd ‘More than dance’ met jullie te delen. Ik hou ervan mensen en organisaties letterlijk en figuurlijk in beweging te zetten en hen te laten voelen dat je je lichaam niet alleen maar hebt gekregen om je hoofd te verplaatsen. Dans is een taal. Dans is een middel om ‘momenten’ te ervaren. Ik creëer omstandigheden die prikkelen tot nadenken. Daarnaast leer ik je kernkwaliteiten en emoties overbrengen met je lijf. Dans brengt verbinding, vreugde en verwondering en dans zorgt voor de balans tussen lichaam en geest. Mag ik deze dans van u?